Ref.1048 Project. (2012)

En plena era de les compres per internet, en línia, va emergir una pregunta mentre feia una difícil recerca d’un producte. Després d’utilitzar diversos mètodes; pel nom del producte, la imatge del producte i fins i tot el número de referència del producte, va sorgir una idea: El Projecte Ref.1048.

Per necessitats vaig fer una cerca àmplia utilitzant només un número de referència, i el resultant va ser realment sorprenent. Amb el número de referència 1048 van començar a sorgir molts productes diferents. Aquest llibre és una recopilació dels textos i imatges utilitzats en cadascun d’ells, tal com estaven anunciats per vendre.

Deixeu-vos portar per una experiència diferent. Sortim de compres amb la referència 1048.

És possible viure utilitzant només productes referenciats amb el mateix número?

Tenint en compte que tots tenim números assignats (carnet d’identitat, permís de conduir o número de la seguretat social), potser fins i tot podríem viure només amb productes referenciats amb el nostre propi número. La cerca de producte original s’ha fet amb la referència 1048, que també ha servit per fer la compilació del projecte. El resultat final és una col·lecció de 80 productes amb aquest número de referència. Tots es poden comprar en línia.

Tots els productes del llibre inclouen la descripció original utilitzada al web on els he trobat, en el seu idioma original. També inclou la fotografia utilitzada per vendre l’article. Això fa que aquest projecte sigui també una col·lecció fotogràfica d’imatges, un catàleg de quin tipus d’imatges s’utilitzen per vendre a Internet.