New Photography

Ha canviat la fotografia l’arribada dels telèfons intel·ligents i les xarxes socials?

Utilitzant instagram com a camp de recerca, la idea era recollir imatges per veure si els temes i els moments de la fotografia han canviat. Les imatges recollides es divideixen en tres seccions.

FamIGly of Man utilitza el catàleg original de l’exposició Family of Man per comprovar si els temes i moments tradicionals encara estan presents a la fotografia compartida a les xarxes socials. El catàleg original es replica en pàgines i disseny, però canviant totes les imatges per les que podem trobar a Instagram.

New Photography Compilations agrupa imatges en sèries i les presenta com a llibres electrònics amb 100 fotos. La idea d’aquesta secció és presentar moments i temes que no s’acostumen a veure a la fotografia tradicional, però que realment es veuen habitualment. Aquestes imatges són conseqüència de la usabilitat de les noves eines, telèfons intel·ligents i xarxes socials.

Photography is Over selecciona imatges que van més enllà del que la fotografia sol acceptar com a fotografia. Aquestes imatges són conseqüència no només de la usabilitat de les noves eines sinó també de la dependència de les noves eines, gairebé com una addicció. Aquestes recopilacions es presenten en format de vídeos breus.

The FamIGly of Man

The FamIGly of Man

– enllaç

New Photography Compilations

#01    BrokenNose

#02    23Likes

#03    Cemetery

#04    ToiletPaper

#05    Superman

#06    Elevator

#07    MiddleFinger

#08    BusStop

#09    AlphabetSoup

#10    Queue

Photography is Over

#01 REQUIEM ETERNA (#deadfly)

#02 WAITING (#washer)

#03 ALONE (#floor)

#04 NOSTALGIE (#deadend)

#05 MEMORIES (#breading)