KOKOVOKO.info

Queequeg was a native of Kokovoko, an island far away to the West and South. It is not down in any map; true places never are.” 
― Herman Melville, Moby-Dick or The Whale

Kokovoko.info
Kokovoko.info
Kokovoko.info
Kokovoko.info
Kokovoko.info
Kokovoko.info
Kokovoko.info
Kokovoko.info
Kokovoko.info
kokovoko.info
kokovoko.info
kokovoko.info
kokovoko.info

Agafant el nom de l’illa imaginària de Moby Dick, el projecte Kokovoko és un viatge a la proximitat. La idea principal és dibuixar un mapa fotogràfic de proximitat. Jordi V. Pou fotografia aquells llocs reals personals no presents en cap mapa. Kokovoko és un diari fotogràfic personal actualitzat diàriament. Totes les fotos fetes durant la seva vida diària habitual.

No és un projecte documental, ni tan sols un projecte de fotografia de carrer, Kokovoko és la realitat per a en Jordi, però també una gran mentida per a qualsevol espectador. La fotografia ja no és real, les imatges neixen i moren diàriament, sense regles, són només sentiments, no intenteu entendre-les. Això no és un recull de fotografies, això és un mapa, el mapa del Kokovoko particular d’en Jordi.

El projecte va començar l’octubre de 2009, i des del primer dia s’hi ha afegit almenys una imatge diària, des de fa més de 14 anys. La idea original també incloïa investigar noves oportunitats i tendències en la fotografia relacionades amb Internet i l’intercanvi d’imatges. Per això es va definir inicialment, i així continua, com un fotoblog.

Totes les imatges es fan amb la càmera d’un smartphone i es pugen directament al web.

El lloc del projecte també inclou cites o textos ordenats que Jordi utilitza com a guia per entendre els sentiments darrere de les imatges i del fotògraf.

Visiteu el lloc amb el projecte complet a www.kokovoko.info